Imatges.

Quants de nosaltres hem anat de vacances en algun lloc a on es troben dos països o pobles i ens hem fet la típica foto amb un peu a cada banda?
Ara imaginem també la típica situació a on t'estan fent una fotografia i triga molt en disparar i t'has de mantenir en la mateixa posició, somrient... pensat: va! fes-ho ja!!! (Lluíiiiiiiis......).
Ara uniu les dues imatges en una: un peu a cada banda mentre espereu... tic-tac, tic-tac...


tic,tac; tic,tac...


{ Jo crec que va ser algun cagadubtes qui va inventar la càmera digital per no haver de tornar a trobar-se en aquesta situació més cops. Seriosament.
Un peu a cada banda. Una discussió per un sol cap. Tu mateix dividit en dos opinions ben diferents. Cap a quina banda anar? Qui té raó?... I mentrestant...Lluíiiiiiissss...

tic, tac; tic, tac...
Diuen que el temps et proporciona experiència, que per altre banda sempre he pensat que l'experiència és un bitllet de loteria caducat, però l'experiència només et dona més arguments per fer de les discussions que tens en el teu cap més llargues i pesades...Lluíiiiiissss....
Presoners dels dubtes i de la por. Del bé i el mal. De la correcció i del per què no?. Dreta, esquerra. Blanc, negre.....Dins, fora,... Lluíiiiiiissssss.}


Lluíiiiiisssss...
(click!).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Potser fa massa temps que no renoves aquesta pagina, potser va sen hora que expliquis mes coses, la teva vida es interesant, si mes no per les teves vivencies? experiencies? digasli com vulguis, pero crec que tens molt encara per explicar, pero coses reals, deixat d'inspiraments metafórics, explica realitats, vivencies, el que has sentit, viscut, volgut.Tot allo que has volgut aconseguir...pero...no has pogut, encara, qui diu que no ho aconsegueixis, la vida está plena de sorpreses, bones i dolentes pero sorpreses al cap i a la fi.

Anònim ha dit...

Fa dies que veig que no escrius. Em declaro un admirador de la teva manera d'escriure, i em pregunto si realment et sents aix� o be t'agrada donarli voltes als teus sentiments?, si es aix� perque et tormentes? La de la fotograf�a principal del blog ets tu?, on es?, saps que aquesta foto es molt bona?, es com si descrigues de tot el que parles, de la foscor, de la llum, la terra, la vida. Perque d'escrius tot el que escrius? a on vols arrivar? No deixis d'escriure. En el fons tots estem una mica mes o una mica menys sols. Perque vols que calli tothom?