CastingEls seus ulls diuen Visca!. D’en peus en la sala pica amb el tacó a terra i para l’orella per sentir el seu nom. Sam! li va dir a la noia del tauler. Li agrada molt més que no pas Marta, era més xic i una model ha de ser xic. Per fi la criden i al entrar a l’estudi enseguida sent el soroll sec del flash i tot de gent que parlen entre ells a crits. Això li marca encara més el somriure. El fotògraf a l’altra banda del estret i llarg estudi ple de taules, focus, tamborets, miralls i penjadors carregats de roba, li llença una mirada i dos preguntes. De sobte dues noies se li tiren a sobre i la pentinen i li claven coloret a les galtes, amb tanta energia que li fan mal i tot.
La Marta...la Sam no dona crèdit de la quantitat de gent que hi ha allà. Entre maquilladors, perruquers, il·luminadors, les dones de vestuari, secretaries, ajudants i tots es mouen d’una banda a l’altre fent una coreografia pròpia del musical Priscil·la la reina del desert! La porten a on en el terra hi ha marcada una creu amb cinta adhesiva blanca i gastada i vell i li llancen flashos i ordres “somriu!, mira’m, obre més els ulls, gira’t, recull-te els cabells...” i cada deu segons li recorden que és meravellosa, que és guapa, que és la millor.
En qüestió de cinc minuts la baixen del tron de princesa alhora que sent com criden “Jenny! la següent!”.
Surt de l’estudi corrents cap a la cabina que hi ha just al davant i se sent com la Hepburn al veure que és igual a com surten en les pel·lícules. Cau un xàfec amb llamps i trons que la deixen xopa en pocs segons. Es tanca a dins amb un cop de porta i mentrestant espera que sa mare li agafi el telèfon s’arregla els cabells mirant-se en els vidres. Botant esclata “mama mama és genial jo ja sabia que això és lo meu no pots imaginar-t'ho i ell és tan guapo saps m’ha dit que era preciosa segur que m’agafen m’han maquillat allà mateix i he somrigut segur que els hi he agrada’t m’han dit que hem trucaran i els flashos i quanta gent si que menjo fa un dia fantàstic t’haig de deixar marxo a l’hotel i si em truquen jo també adéu.”

1 comentari:

Anònim ha dit...

records..
m'agrada.